Golvslipning i Helsingborg, Eslöv, Svalöv & resten av Skåne

Femton års erfarenhet gör att vi är rätt val för dig som söker en professionell golvexpert.
Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskar en kostnadsfri offert!

Vilka golv behöver golvslipning?

Alla trägolv kan slipas med undantag för riktigt gamla, nedslitna varianter, som inte har mer att ge. Har ett trägolv redan genomgått flera slipningar så har det till slut slipats ned helt, och då kan man inte göra så mycket mer än att lägga ett nytt. Men med alla de olika efterbehandlingar som erbjuds idag kan du skapa precis den känsla och effekt som du är ute efter – oavsett vilket typ av trägolv du har hemma.

För våra anställda är golvslipning och golvläggning ett hantverk som vi är stolta över. På Perfekt Golvvård använder vi den bästa kombinationen av modern teknik och traditionella hantverksmetoder – så att våra kunder får fantastiska resultat som märks i många år framöver.

Vi utgör alla former av golvarbeten

Våra trevliga och skickliga golvläggare utför alla former av golvarbeten, från enklare slipning av parkett till större jobb i offentliga lokaler. Hos oss får du rådgivning om material, tillvägagångssätt och ytbehandlingsprodukter, samt hur du ska ta hand om ditt nya golv för att det ska må så bra som möjligt. Vi erbjuder alla former av golvarbeten i Skåne i orter så som Helsingborg, Eslöv och Svalöv.

Vi är punktliga, noggranna och tummar aldrig på kvalitet. Kom ihåg att nyttja ROT-avdraget, vi hjälper dig gärna om det skulle uppstå frågetecken.

Kontakta oss

Perfekt Golvvård i Skåne

Prefekt Golvvård